Jouw content een boost geven? Laten we samenwerken!

HI,

Van dromen naar doen!

Waar fotografie bij mij jaren terug begon als een hobby met foto’s maken voor mijn social media, is het vandaag de dag uitgegroeid tot veel meer dan dat! Mijn passie voor het maken van mooie foto’s heeft geresulteerd in het kunnen starten van een eigen onderneming waarin ik van mijn hobby een specialisme heb kunnen maken. Ik vind het dan ook geweldig om beelden in mijn hoofd om te zetten in foto’s passend bij opdrachten. Het geeft mij enorm veel energie om een setting te creëren, foto’s te maken, ze te bewerken en het eindresultaat te zien en vooral te kunnen delen met mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om productfoto’s of fotografie op locatie voor een interieur- of brand shoot. Van beide word ik erg blij! 

Ook voor jouw onderneming geef ik met veel passie en plezier advies over foto’s passend bij jullie huisstijl, maak ik de (product)foto’s en creëer hiermee samen met jou doeltreffende content. Helemaal passend bij jouw onderneming!

Fotografie is dan ook niet zomaar een vak voor mij; het is mijn passie, mijn bron van enthousiasme, en mijn manier om verhalen te vertellen. Iedere keer als ik door de lens kijk, zie ik niet alleen beelden, maar de momenten die gekoesterd mogen worden, de energie ingezet bij inrichtingen die vastgelegd moeten worden, en de creativiteit die voor altijd bewaard kan blijven.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen specialisme ontwikkeld, waarbij ik me richt op bedrijfsfotografie, brand shoots, interieurfotografie en productfotografie. Met oog voor detail, liefde voor dit vak, en een oprechte interesse in mensen en omgevingen, zorg ik ervoor dat elk beeld uniek en authentiek is.

Mijn naam is Annemarie de Fauw.
Ik woon met mijn mooie gezin in Putten, een dorpje op de Veluwe. Ik hou van gezellige uitstapjes met mijn gezin en zoek graag de leukste koffietentjes op. Daar kan ik echt van genieten!

Van fotografie gaat mijn hart sneller kloppen. Ik leg graag de mooiste beelden van jouw onderneming of project voor je vast. 

Als social media coach kan ik de social media van jouw onderneming uit handen nemen, waardoor jij tijd over houdt voor het runnen van jouw onderneming. Jouw Social media de uitstraling geven die helemaal past bij jouw onderneming geeft mij veel energie. Met veel enthousiasme ga ik voor je aan de gang.