Jouw content een boost geven? Laten we samenwerken!

HI,

Van dromen naar doen!

Waar fotografie en Instagram begonnen als een hobby, is het nu uitgegroeid tot meer! Ik vind het geweldig om beelden in mijn hoofd om te zetten in foto’s. Het geeft mij enorm veel energie om een setting te creëren, foto’s te maken, ze te bewerken en het eindresultaat te zien. Of het nu gaat om productfoto’s of fotografie op locatie. Van beide word ik erg blij! 

Met veel plezier maak ik voor jouw onderneming content, geef ik tips over het gebruik van social media en maak ik (product)foto’s. Social media is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en is het visitekaartje voor jouw onderneming. Ik help jou graag mee om jouw social media een boost te geven, helemaal passend bij jouw onderneming!

‘Let’s create something beautiful’

Mijn naam is Annemarie de Fauw.
Ik woon met mijn mooie gezin in Putten, een dorpje op de Veluwe. Ik hou van gezellige uitstapjes met mijn gezin en zoek graag de leukste koffietentjes op. Daar kan ik echt van genieten!

Van fotografie gaat mijn hart sneller kloppen. Ik leg graag de mooiste beelden van jouw onderneming of project voor je vast. 

Als social media coach kan ik de social media van jouw onderneming uit handen nemen, waardoor jij tijd over houdt voor het runnen van jouw onderneming. Jouw Social media de uitstraling geven die helemaal past bij jouw onderneming geeft mij veel energie. Met veel enthousiasme ga ik voor je aan de gang.